Groepsprogramma

Wat krijg je?

1 op 1 intake van 1 uur waarbij we een persoonlijke analyse maken en je mogelijkheden bekijken om blijvend gewicht te verliezen en een nieuwe relatie met eten te ontwikkelen. Je formuleert je doelen en je maakt een plan hoe je dat gaat bereiken waar je direct mee aan de slag gaat.

Het groepsprogramma duurt dertien weken waarbij we eens in de drie weken een dagdeel met elkaar werken. In totaal hebben we vijf workshops met maximaal 8 personen.

Tussen de workshops door werk je aan je doelen en je persoonlijke vragen in je In Lijn met je Lijf dagboek. Je krijgt opdrachten mee naar huis om te oefenen in je thuissituatie, want daar gaat het uiteindelijk om.

  1. Eten is weten; Weet je wat je dagelijks nodig hebt? Je krijgt van mij informatie over voeding die je vitaal maakt. Je krijgt inzicht in je patronen en valkuilen rondom je eetgedrag en hoe je die kunt beïnvloeden. Natuurlijk leer je vervolgens hoe je daar het beste mee om kunt gaan zodat voeding vóór je kan werken in plaats van tegen je. Hoe je kunt eten waar je behoefte aan hebt en vervulling krijgt op weg naar het gewicht dat bij je past. 
  2. Eten is bewustzijn; Eet je ook meer dan je lief is als je bijvoorbeeld t.v. kijkt of gedachteloos eet? Op zulke momenten eet je makkelijk het dubbele. Wanneer je leert hoe je kunt genieten van eten met al je zintuigen dan ben je sneller bevredigd. Je leert ook welke gevoelens symbool staan voor je relatie met eten. En hoe je daar mee om kunt gaan, zodat je je gevoelens niet meer hoeft ‘weg te eten’. 
  3. Eten en honger;waar voel je eigenlijk honger in je lichaam? Wist je dat er verschillende soorten honger zijn? Je leert hoe emoties en gewoonten je hongergevoel beïnvloeden en hoe je daar op een andere manier mee om kunt gaan. Je leert je werkelijke behoeftes te zien, te erkennen en te vervullen. 
  4. Eten in de praktijk; door te oefenen in je thuissituatie ontdek je welk eetpatroon bij je past en wat jou vervulling geeft. Je hunkeringen zullen langzaam verdwijnen als je dat wat je leert oefent en implementeert. Je leert te vertrouwen op jezelf.

In de training krijg je materiaal om thuis te oefenen. Door het zelf te doen, en te ervaren word je je eigen expert. Ik verwacht van jou de bereidheid om er 100% voor te gaan. Wanneer je er geen prioriteit aan kunt geven, moet je er niet aan beginnen.

Mijn training is doorleefd. Ik heb zelf 17 jaar een eetstoornis gehad en weet dus hoe het voelt. Ik weet wat werkt en vooral wat niet. Je hoeft geen eetstoornis te hebben om deel te nemen aan In Lijn met je Lijf. Maar als je toe bent aan een andere aanpak met resultaat dan ben je van harte welkom.

Dus stop met diëten, calorieën tellen en andere tijdelijke oplossingen die niet werken!

Investering: € 290,00 inclusief btw en materiaal

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Voor blog & recepten

  • Tammo on Lot’s detoxOndanks dat ik al een redelijk gezond eetpatroon had heeft de detox van Lotte mij nog bewuster gemaakt. En is...
  • Annemieke on Lot’s detoxEen fijne reis was het afgelopen 3 weken met de detox van Lotte. Er is flink opgeruimd in mijn lijf...
  • Sarah on Lot’s detoxNa lang twijfelen heb ik toch de stap genomen om een detox in te gaan onder begeleiding van Lotte. Wauw....
  • Annemarie on Lot’s detoxIk ben erg blij dat ik de detox bij Lotte heb gedaan! Ik heb veel geleerd over lekkere en gezonde...