Lot’s detox

Doe mee met Lot’s 21-daagse detox!
Door reinigend te eten.
Geen honger, wel lekker eten

Waarom zou je een detox doen?

 • je krijgt veel energie
 • je zorgt voor jezelf
 • je verliest gewicht
 • je komt van ‘verslavingen’ af
 • je slaapt beter en dieper
 • je krijgt een heldere, stralende huid en ogen
 • je spijsvertering verbetert; je krijgt een platte buik
 • je krijgt een lichter gevoel in je lichaam
 • je krijgt een helder hoofd


Geef je lichaam een pauze en ervaar de weldaad van ontgiften onder professionele begeleiding

Wat er anders is aan Lot’s detox? En krijg je dan geen honger? 
Deze detox gaat niet over ontberingen. Je eet onbewerkt, heerlijk eten waardoor je je tevreden en voldaan gaat voelen. Door te reinigen met professionele begeleiding wordt het gemakkelijker koers te houden. Na drie weken voel je je geweldig. Dat beloof ik je!

Velen gingen je voor
Je wordt stap voor stap meegenomen. Wat je kunt doen, en wat je beter kunt laten. Met smaakvolle recepten zodat je kunt putten uit genoeg inspiratie en iedere dag gevarieerd zult eten.

Je krijgt voorafgaand aan de detox een compleet werkboek waarin alles helder wordt uitgelegd. Als je begint met Lot’s detox, dan vind je iedere dag uitgebreide informatie en begeleidende tips in je mailbox. Bijvoorbeeld over wat je zoal tegen kunt komen. Op een manier die maakt dat je je gesteund voelt.

Wat je niet eet tijdens Lot’s detox
(het is maar 21 dagen)

– Cafeïne
– Suiker & Zoetstoffen (inclusief kauwgum)
– Gluten & Witte meelproducten(witte rijst, aardappelen, bloem, tarwe)
– Witte rijst en aardappelen
– Alcohol
– Dierlijke producten (vlees, vis, eieren en melkproducten)

Als deze lijst je ontmoedigt en je hebt het gevoel niet te kunnen leven zonder cafeïne, alcohol of suiker, dan is dit de perfecte tijd om te reinigen! Na 21 dagen kun je er altijd weer aan beginnen. De kans is echter groot dat je je zo goed voelt dat je het niet meer wilt!

Wat je krijgt

 1. Je krijgt twee consulten van ongeveer een uur*. Tijdens het eerste consult kijken we samen wat voor jou de beste manier is om te detoxen en bespreken we eventuele klachten. Dit doen we aan de hand van een anamnese en een voedingsdagboek, die je van te voren invult.
 2. Je krijgt een compleet werkboek met uitleg over de detox, recepten en tips om het detoxen te vergemakkelijken.
 3. Je krijgt iedere dag een uitgebreide mail met support & coaching gedurende 21 dagen. De mail staat boordevol info over voeding, je detox, recepten en meer.
 4. Bij vragen kun je me mailen of bellen.
 5. Je krijgt dus veel heerlijke recepten waardoor je anders leert koken.
 6. Je krijgt meer kennis over voeding en gaat aan den lijve ervaren wat het met je doet.
 7. Een consult om af te ronden en eventuele vragen te bespreken.

* De consulten kunnen in mijn praktijk of via skype, wat jouw voorkeur heeft.

Investering €225,00 inclusief 21% btw
Als je je aanmeldt met een tweede persoon dan betaal je €197 p.p. inclusief btw
Betalen in 2 termijnen is mogelijk.

Bij annuleren van de detox, breng ik €90 in rekening aangezien de inhoudelijke detox dan ontvangen is.

 

26 comments to “Lot’s detox”

You can leave a reply or Trackback this post.
 1. E. Kuipers says: -#1

  “Etend vastend was voor mij, alleenstaande werkende moeder met kids, beter vol te houden dan een sapkuur. Voor de kids hoefde ik slechts per maailtijd een paar dingen extra te maken. Het heeft me creatiever gemaakt met (gezond & lekker) koken. Mijn stoelgang is enorm verbeterd. Ik had last van obstipatie en dat is nu helemaal weg.
  Enne…het voelt ook beter nog minder vlees te eten. Ik wist niet dat peulvruchten zoveel smaak hadden en voedzaam waren. Kortom het was heerlijk!

 2. Hoi Lotte,
  Na 3 weken Detox voel ik me beter dan ik me kan herinneren, dus sinds lange tijd. Ik vind je aanpak, de combinatie van etend vasten en het ondersteunen met inzichten, recepten en ideeën, geweldig. Eerder deed ik soortgelijke diëten, maar dan kreeg ik een A4-tje mee met wat ik moest laten en dan moest ik het zelf maar uitzoeken. Ik heb in de afgelopen 3 weken veel geleerd over voeding en erg genoten van je heerlijke recepten. Het smaakt naar meer en wil graag nog veel van je leren.

  Bedankt en veel succes.

 3. Na 3 weken detox heb ik een aantal opmerkelijke verschillen:
  1. Ik ben 9 kilo afgevallen en ik blijf, nu na 2 maanden nog steeds op gewicht
  2. Ik ben van de medicijnen af voor mijn astma en ik heb het niet meer benauwd.

  Lotte, dankjewel!

 4. Het mooie van detoxen op jouw manier is dat, vergeleken met ergens (in een of ander kuuroord) drie dagen vasten, mijn kasten nu gevuld zijn met andere spullen. Daarbij heb ik anders leren koken door jouw heerlijke recepten en ben ik nu nog steeds anders aan het koken.
  Ik heb dus een ander eetpatroon en een andere manier van naar eten kijken gekregen en dat is blijvend. Dat neemt niemand mij meer af.

 5. Een aantal weken geleden heb ik 3 weken lang een detox gedaan en dat is me hartstikke goed bevallen!
  Ik deed het voornamelijk om beter voor mezelf te zorgen, aangezien mijn gezondheid de afgelopen jaren niet helemaal goed was.
  De eerste 1,5 week van de detox vond ik erg zwaar, omdat ik behoorlijk moest wennen aan het nieuwe eet ritme, de producten en de manier van bereiden (daar zit namelijk wat tijd in). Maar na 2 weken begon ik me echt veel beter te voelen! Ik had eindelijk energie (na een zeer lange tijd weinig energie te hebben gehad), ik voelde me vrolijk en ik had weer veel zin om dingen te ondernemen. Ook verdwenen alle klachten die bij de detox horen (misselijkheid, hoofdpijn, vermoeidheid etc.)
  Zonder de ondersteuning van Lotte had ik het niet gered. Ik vond het erg prettig om elke dag een mailtje te ontvangen met tips en uitleg en ik keek dan ook elke ochtend uit naar het nieuwe mailtje.
  De recepten die ik elke dag ontving waren ook heel handig, omdat me dat heeft geholpen de juiste draai te vinden in mijn nieuwe eet ritme.
  Ook vond ik het heel fijn dat ik elk moment van de dag kon bellen of mailen met een vraag en vaak kreeg ik snel alweer reactie op mijn emails.
  Lotte weet erg veel en ze weet het ook allemaal prima uit te leggen en dat werkt erg prettig. Ik heb veel geleerd tijdens de detox over voeding en dat heeft mijn eetpatroon voorgoed veranderd.
  Ik probeer nu nog steeds volgens de richtlijnen te eten en dat bevalt me prima! Het is in het begin even wennen, maar als je weet wat je er mee opschiet, dan houdt je het makkelijk vol!
  Ik kan de detox echt aan iedereen aanraden!!

 6. Marissa le Roy says: -#1

  “Ik heb genoten van deze ervaring! Lot heeft zulke lekkere recepten dat ik zelfs dingen eet (bonen en pap) die ik vroeger niet door mijn keel kreeg. Ik heb totaal geen honger gehad en heb ook geen moeite gehad om me aan de detox te houden. Het snoepen viel eventjes niet mee maar nu na 21 dagen is dit volledig veranderd, geen hunkeren naar suiker en niet achteloos die extraatjes pakken. Nu ben ik heel bewust aan het genieten wat ik allemaal kan bedenken om te koken en wat er allemaal zo vreselijk lekker is om te eten. Mijn smaak is veel meer alert op pure dingen en die zijn ècht veel lekkerder dan de snacks die ik eerst at. De biologische winkel en de toko zijn een grote ontdekkingsreis geworden, ik heb weer plezier n koken, als je eenmaal de slag te pakken hebt en een en ander aan voorbereidingen treft dan heb je binnen no- time een lekker maaltje op je bordje. Bijkomend mazzeltje is dat ik ook nog eens afgevallen ben en me véél lekkerder in mijn vel èn in mijn kleding voel, mijn opgeblazen buik laat zich niet meer zien! Ontzettend bedankt Lot, mijn leven is veranderd en het was niet eens lastig,”

 7. jeanette op den Brouw says: -#1

  In het begin vond ik het heel spannend wat me te wachten stond. Al met al is het een geweldige ontdekking voor me geweest. Ik wilde al heel lang anders leren eten en leren koken en dat is gelukt tijdens de 21 dagen bij jou en vooral ook de gesprekken die ik met je gevoerd heb. Lotte is vol aandacht en enthousiasme en ze keek vooral naar wat er bij mij past. Daarom heeft het me geen moeite gekost om de detox te doen. De dingen die ik geleerd heb over voeding in de 21 dagen en de heerlijke recepten, maken dat ik nu niet meer anders wil. Ik voel me energiek en helder en wil dat graag zo houden. Ik kan de detox iedereen aanraden!

 8. De 21 daagse detox is mij heel goed bevallen. Ik vond het een uitdaging om er aan te beginnen, vooral omdat ik heel veel niet echt kende.
  Het was goed vol te houden, het was leuk en lekker en vooral merkte ik al snel dat het ook gezond was. Vooral de eerste 10 dagen hield ik me strak aan het voorgestelde programma. Daarna smokkelde ik elke dag wel een keer. Ondanks dat ben ik toch 5 kilo afgevallen en is mijn taille 9 cm minder geworden. Ik had op de eerste dag mijn taille, borst en billen gemeten en na de detox weer. Natuurlijk merkte ik het ook wel in mijn kleding, maar het is een heerlijke bevestiging als het ook in cm te zien is.
  Mijn huid en zelfs mijn haren zijn er anders uit gaan zien.
  Nu, na de detox, blijf ik enkele voedingsstoffen gebruiken. Elke ochtend beginnen met havermout leek mij het ergste wat er is, maar door dit te koken met water, was het lekker en nu is het om de dag mijn ontbijt.
  Ook het gebruik van de vele variaties in peulvruchten is heerlijk.
  Volgend jaar begin ik 3 weken voor Pasen, maar misschien doe ik het ook na de zomer nog een keer.
  Kortom: een aanrader ook voor mensen zo als ik: die niet vegetarisch en niet altijd biologisch eten.
  Ook de begeleiding maakt het tot een groot succes. Eerst een kennismakingsgesprek waarin alles heel goed wordt uitgelegd en waar ruimte is voor persoonlijke vragen. De dagelijkse mailtjes tonen de betrokkenheid van Lotte en ook het regelmatig vragen hoe het gaat en waar de knelpunten liggen, geven veel steun.
  Een aanrader dus om via Lotte te ontgiften.

 9. Heidi van Nieuwenhoven says: -#1

  Met dank aan Lotte van Kessel schrijf ik dit stuk.
  3 Maanden lang heb ik geen stoelgang gehad. Huisarts en ziekenhuis stond voor een raadsel. Medicatie hielp uiteindelijk wel een beetje maar een natuurlijke stoelgang bleef uit.
  Na 3 maanden aanmodderen en een steeds verder groeiende buik kreeg ik een helder inzicht om eens contact op te nemen met een voedingsdeskundige. Dat werd Lotte van Kessel.
  Lotte gaf meteen voedingsadviezen waarmee ik aan de slag kon tot onze eerste afspraak.
  3 Dagen na een eenvoudige aanvulling en aanpassing op mijn voeding had ik een spontane stoelgang! Mijn artsen stonden paf!
  Vervolgens heb ik na een intake een 3 weeks programma gevolgd bij Lotte.
  Fijn aan Lotte’ s begeleiding vond ik haar deskundigheid. Haar kennis van de 5 elementen waar ik zelf door mijn werk als masseur met de Chinese geneeswijzen ook affiniteit mee heb. Haar begeleiding, ondersteuning, haar enthousiasme, heerlijke recepten en de dagelijkse mailing met nieuwe informatie over voeding, gezondheid en GENIETEN vond ik erg plezierig.
  Voeding is voor mij genieten en dat heb ik al die tijd kunnen blijven doen. Heerlijk!
  Ik ben nu enkele weken verder. Ben heel blij met de kennis en ervaring die ik heb opgedaan. De wijsheid die ik krijg vanuit mijn lichaam, wat neem ik wel en wat niet tot mij. En als ik eens een keer een bonbon eet dan geniet ik ervan van begin tot het einde.
  Een aanrader voor iedereen die om welke reden dan ook iets met voeding en het eigen lichaam wil doen.

 10. Lot’s detox is een compleet verzorgde detox. Ondanks dat je het thuis doet, voel je je nooit alleen!!
  Iedere dag ontvang je een mail en verder kan je met alle vragen bij Lotte terecht.
  Dat heb ik als heel fijn ervaren, dat je kunt delen waar je tegen aan loopt of waar je mee zit.
  Lotte denkt met je mee en komt met suggesties. Tijdens de detox heb ik veel klachten gehad van mijn darmen en van mijn lever. Het heeft voor mij niet helemaal gebracht wat ik er van hoopte, maar dat komt absoluut niet door de aanpak van Lotte. Mijn spijsvertering is zo zwak op het moment dat ik erg op moet letten met wat ik eet en ik heb gewoon teveel rauwkost gegeten.
  Ik denk dat Lot’s detox goed is voor iedereen die een tijd bezig wil zijn met zijn/haar eigen lijf en wil leren hoe zijn/haar lichaam reageert op bepaalde voeding!

 11. Hoi Lot, ik voel mij super.
  Ik heb er ruim 4 kilo af wat voor mij als stevige dame goed voelt.
  Ik ben fitter minder moe en heb het hele huis opgeruimd.
  Dat voelt ook als detoxen. Morgen als laatste stap nog even naar de stort om
  het “vuil” te lozen.
  Ik heb veel geleerd. Vooral anders koken bewuster leven. Voor mij mijn man
  en de kinderen.
  Vriezer gevuld met lekkere zelfgemaakte soepjes. Veel meer salade eten.
  Ik kijk op veel etiketten. Verkondig het geloof met passie in de winkel en
  gebruik daarbij jou kreten.
  20/80 regel, genieten van eten, langzamer eten, en ik maak van elke maaltijd een
  feestje.

 12. Lieve, lieve Lotte,
  Wat was de detox voor mij een bijzondere periode. De intentie was beter voor mijn lichaam te gaan zorgen. En dat is gelukt. Nu bijna drie weken de detox afgerond eet ik nog steeds suikervrij omdat ik besef dat ik mij daar beter door voel. De recepten zijn heerlijk en af en toe zoek ik weer iets nieuws. Behalve dat ik bijna 7 kilo gewicht ben verloren voel ik mij sterker dan ooit, gewoon omdat ik beter voor mijzelf zorg.
  Dank je wel voor deze verandering.
  Liefs Linda

 13. Lieve Lotte,
  wat een bijzonder mooi mens ben jij!!
  Ik kwam echt in een warm bad terecht bij jou…
  Vond het super spannend om met de Detox te beginnen, en had ook niet het idee dat ik het
  vol zou kunnen houden… Maar dankzij jou “echte” aandacht voor mij, en geloof in mij is het toch gelukt! En het voelt super goed!!! Ik had al heel lang problemen met mijn darmen, en sinds
  de Detox kan ik zeggen dat het echt heel erg is verbeterd. En dat voelt zo goed!!
  Je hebt me mijn ogen weer geopend, qua voedsel wat “goed” is voor mijn lichaam. Ik was de
  weg daarin behoorlijk kwijt…. Aan het einde van de Detox was ik ook nog eens bijna 6 kilo
  kwijt, wat natuurlijk ook een enorme boost geeft! Al met al voel ik mij lichamelijk en geestelijk
  een ander mens!! Bedankt Lotte.

 14. Linda van Wilsum says: -#1

  Wat een aanrader wanneer je de behoefte hebt om je eetpatroon eens onder de loep te nemen.
  En dan met resultaat jezelf fit voelen, een paar kilo’s kwijtraken,je buik zien slinken en dat op een gezonde manier.
  Allemaal heel fijn. Maar bovenal heb ik meer bewustzijn gekregen in wat ik eet en welk effect dat heeft op mijn lichaam en geest. Dus dankjewel hiervoor. Ik ben er heel blij mee !

 15. Einde van de winter, begin van de Lente. Een fijne periode om te detoxen en mezelf en mijn eetgewoonten een keer goed onder de loep te nemen.
  En nu; 3 weken verder voel ik me fit, energiek en SCHOON. Ik eet eigenlijk al best gezond. Weinig koolhydraten, bijna geen vlees, weinig vis. Weinig zuivel. En toch…. de begeleiding van deze vakvrouw heeft me goed gedaan. Iedere ochtend een mail in mijn mailbox. De mogelijkheid om tussendoor te bellen als het nodig was…
  Ik heb dingen gegeten die ik nog nooit gegeten heb. Mijn keuken is opgeruimd en er staan andere spullen in. Ik ben creatiever geworden in de keuze van mijn voeding en merk dat ik echt een patroon heb doorbroken. Er is helaas ook een patroon voor teruggekomen; ik ben verslaafd aan havermout in de ochtend…:-)
  Dank lieverd voor je fijne en duidelijke uitleg. Je lekkere recepten. Je begeleiding én nazorg…. Volgens mij wordt dit voor mij een halfjaarlijks ritueel!

 16. Sandra van Elewout says: -#1

  Ik ben zo blij dat ik deze detox gedaan heb! T viel me ook niet zwaar, ik eet ook eigenlijk al heel gezond en toch heb ik veel nieuwe dingen ontdekt en gegeten. Ik voel me fitter, heb meer energie en ben eigenlijk doorgegaan met de recepten na de drie weken met een kleine aanpassing qua hoeveelheid.
  Ik ga dit zeker 1 a 2 x per jaar doen. Daarnaast was ik heel blij met je persoonlijke contact en de voor en nabespreking. Ik raad het iedereen aan die bewuster met zn lichaam om wil gaan en ook nog lekker wil eten!
  Dank je wel lieverd voor deze mooie ervaring

 17. Ik ben de detox bij Lotte begonnen, omdat ik me al een aantal jaar veel moe voelde, moe bij het opstaan, terwijl ik toch goed slaap. Ik wilde meer energie. Ik at al redelijk gezond, veel biologisch,, weinig vlees, weinig suiker en vrijwel geen kant en klare maaltijden of zakjes. Toch had ik maar af en toe een dag vol energie. Dankzij de detox met de begeleiding die Lotte hierbij dagelijks geeft, eet ik nu nog bewuster en weet ik ook hoe ik goede voedselcombinaties kan maken, zodat ik de juiste en voldoende voedingsstoffen binnen krijg om fit en energiek te zijn.

  Na anderhalve week voelde ik me al energieker en dat is gebleven. Ik merkte dat veel mensen het idee bij een detox hebben dat het zwaar is en dat je wel steeds honger zult hebben, nou ik kan je verzekeren dat het met deze manier van detoxen niet het geval is. Je blijft eten, alleen eet je reinigende voeding en in de middenweek, de echte detox, eet je zo dat je spijsverteringssysteem rust krijgt, dit is wat saaier maar ik heb zeker geen hongergevoel gehad. Lotte besteed ook veel aandacht aan de afbouw in de eerste week en de opbouw in de laatste week, dus als je de richtlijnen aanhoudt, bouw je geleidelijk af en op, zodat je langzaam went. Ik vond de persoonlijke begeleiding super en Lotte reageerde dezelfde dag nog als ik tussendoor vragen had.

  Ik voel me nu, 5 weken na de detox, nog steeds gedurende de dag veel energieker en heb geen energiedips meer. Ik kan meer werk aan. Ik zie er ook beter uit; fitter en stralender. Dat hoor ik ook van mensen in mijn omgeving. Ook valt het mensen op dat ik afgevallen ben, iets wat geen doel van mij was, maar waar ik bewust van werd is dat ik de afgelopen jaren wel  geleidelijk aan 5 kg boven mijn natuurlijke gewicht gekomen was. Ik ga zeker door met deze nieuwe tips en aanwijzingen. Het is gewoon een must voor iedereen die gezond wil leven en zich fit en energiek wil voelen.

 18. Marjan Janssen says: -#1

  Lieve Lotte, Het is al weer 4 maanden geleden dat ik bij jou de Detox in ging en wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb. Al heel lang kamp ik met hoofdpijn/migraine en helaas is dat nog steeds niet onder controle maar hoe bleek ik zo ongeveer mijn hele leven gewend te zijn aan buikpijn… Het is wonderlijk hoe ik dát niet als alarmsignaal opgevat heb en nu na 4 maanden…. heb ik nog steeds dat rustige vrije gevoel in mijn buik door bewuster te eten, veel minder suiker, veel minder vulling en veel meer voedsel. Ik ben overtollige kilo’s kwijt terwijl ik al geen ongezond gewicht had maar wat voelt dat weer vertrouwd goed: je eigen lijf terug. Ik ben gaan sporten en heb je advies voor voetreflex gevolgd. Er is eindelijk besef én energie om andere zaken er bij aan te pakken. Ook dát geeft langzaam meer besef over omgaan met je tempel, over voeding en vocht, bewustzijn, energie. Ik ken je van vroeger, wat zijn we veranderd in de jaren maar wat ben jij een prachtig mens. Dank dat je op mijn pad kwam en ik hoop je dit jaar nog te zien. Voor iedereen die twijfelt: niet doen! Lotte weet wat ze doet, weet wat ze geeft en dat komt die 21 dagen echt helemaal goed: DOEN !!! Liefs, Marjan

 19. Een detox bij Lotte is echt een verwennerij voor jezelf. Lotte helpt je om zacht en mild voor jezelf te zijn en te luisteren naar wat voor jou goed is. Daarmee was de detox voor mij zo fijn om te doen!
  Verder weet Lotte echt heel veel op alle lagen van voeding: praktisch en fysiek (wat doet het met je lijf, wat zijn fijne ingrediënten en recepten), emotioneel, mentaal en spiritueel. Bij de intake en de uittake geeft dat heel waardevolle persoonlijke adviezen en inzichten.
  Tijdens de detox en ook nu nog voelde ik me op een diep niveau fris en opgeschoond. Erg fijn en ik merk dat dat ook in de rest van mijn leven doorwerkt. Heel bijzonder.
  En met de handleiding en de dagelijkse mails met ook een schat aan informatie en recepten, heb ik echt een heel ‘naslagwerk’ waar ik nog lang inspiratie uit kan halen!
  Dank Lotte dat je deze prachtige detox ontwikkeld hebt, en voor je liefdevolle begeleiding.

 20. Dit voorjaar heb ik een detox/reinigingskuur gedaan bij Lotte. Wat ik prettig vond was dat ik dagelijks een mail ontving met daarin tips. Niet alleen op het gebied van voeding via concrete recepten maar ook hoe ik op andere manieren goed voor mezelf kon zorgen: mijn huid, energiesysteem, darmen, etc. Dat ondersteunde mij in mijn proces om echt dingen aan te passen in mijn leven. Daarnaast ontving ik aan het begin een E-book wat ook bomvol waardevolle informatie stond.

  In die paar weken merkte ik dat ik meer energie kreeg, kilo’s gewicht verloor, beter naar de wc kon (mijn darmen gingen beter werken) en ik voelde meer verbinding met mijn baarmoeder (krachtcentrum).

  De begeleiding van Lotte heb ik als heel ondersteunend ervaren. Ze weet echt waar ze over praat, stelt goede vragen, luistert goed naar de dingen waar je tegenaan loopt. Ik kon tussendoor ook altijd met vragen bij haar terecht.
  Haar kuur is erop gericht dat je op een eenvoudige manier, blijvend, dingen kunt veranderen in je leven. Waardoor je je lekker(der) in je lijf voelt en ontdekt wat goed voor jouw lichaam werkt en wat niet.

  Een aanrader als je een ‘boost’ voor je lichaam en energie-systeem kunt gebruiken.
  Dank je wel Lotte!

 21. Ik heb zojuist mijn detox volgens het 21 dagen programma van Lotte afgerond en ik kan het iedereen aanraden dit programma ook te doen! Ik ging de detox in met de intentie om meer zachtheid als het gaat om eten te voelen, ook als het even ‘mis’gaat. Dat is gelukt en daarnaast heeft het me nog veel meer opgeleverd: heerlijke nieuwe gerechten, het besef dat ik met veel minder eten toe kan dan ik deed en dat ik me dan fantastich voel, een schoon, licht en opgeruimd gevoel en een aantal kilo’s en centimeters minder dan toen ik begon! Het was vooral ook een hele interessante ‘reis’die 21 dagen, waarin ik veel geleerd heb over eten, mijn patronen en mijn lichaam. Een mooie basis om de komende jaren aan door te bouwen. Dank je wel Lotte!

 22. Lot’s reinigend eten heeft me fantastisch goed gedaan! Ik was, voordat ik ermee begon, 4 maanden ziek geweest – 2 keer een longontsteking gehad en ben tijdens de reiniging weer helemaal opgeknapt. Daarnaast had ik behoefte aan een nieuwe, gezonde manier van eten nadat de kinderen het huis hadden verlaten, na de overgang, na opbouwend overgewicht… In de 3 weken reiniging 4 kilo kwijtgeraakt, hoera! En, het reinigend eten bevalt zo goed dat ik er mee doorgaa en de volgende 4 kilo in een wat rustiger tempo ga kwijtraken! Dank je wel Lot!

 23. Annemarie says: -#1

  Ik ben erg blij dat ik de detox bij Lotte heb gedaan! Ik heb veel geleerd over lekkere en gezonde voeding en sinds de detox een paar maanden geleden is mijn voedingspatroon nog steeds veranderd! Ik vind het heerlijk om nu ‘s-ochtends pap of rijst te eten en te varieren met groenten, bonen, tempeh en nog veel meer, ik besteed echt weer meer aandacht aan eten:) Dankjewel Lotte!

 24. Na lang twijfelen heb ik toch de stap genomen om een detox in te gaan onder begeleiding van Lotte. Wauw. Wat een effect! Ik dacht dat ik al gezond at, maar nu heb ik ook zo veel meer inspiratie en gevoel bij mijn eten. Ik wil niet meer terug! Het was niet makkelijk in mijn gezin. Lees: jonge kinderen die groente verrassingen op tafel niet op prijs stellen! Maar Lotte adviseerde het te zien als een avontuur en zo heb ik het ook overgebracht op de kinderen (4 en 7). De eerste 6-9 dagen waren voor mij vermoeiend en zwaar en voor de kinderen wennen. Lotte heeft me met haar fantastische begeleiding hier echt doorheen geholpen. Door de dagelijkse mail en de individuele focus heb ik na deze ‘moeilijke dagen’ een enorme boost gekregen.
  We zijn nu 2 weken na de detox. Mijn hele gezin eet vele malen gezonder en ik ben nog steeds verbaast, perplex over het effect. Als ik nu weer eens chocolade of een stuk kaas neem smaakt het me ZOOO veel beter dan voorheen. De kinderen en zelfs mijn man (carnivoor als geen ander) hebben een groeiende liefde voor groenten gekregen. 1000x dank. Het was een fantastisch avontuur Lotte!

 25. Een fijne reis was het afgelopen 3 weken met de detox van Lotte.
  Er is flink opgeruimd in mijn lijf en leven en ik ben 4,5 kilo afgevallen terwijl ik niet heel matig met eten ben geweest de middelste week. De manier waarop Lotte de begeleiding geeft is warmhartig en enthousiasmerend. Het gaat niet alleen om je voeding maar door de dagelijkse opdrachtjes wordt je spelenderwijs meegenomen bewuster en nieuwsgieriger te worden naar jezelf en naar je voeding.
  Een mooie basis om op verder te bouwen aan een gezonder en gebalanceerder leven! Dank je lieve Lotte! <3

 26. Ondanks dat ik al een redelijk gezond eetpatroon had heeft de detox van Lotte mij
  nog bewuster gemaakt. En is het duidelijk voelbaar dat lichaam en geest een
  cybernetische eenheid zijn. Lichaam, geest, hart en ziel voelen veel helderder na
  de detox. Dank je wel hiervoor Lotte en voor je fijne en warme begeleiding!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Voor blog & recepten

 • Tammo on Lot’s detoxOndanks dat ik al een redelijk gezond eetpatroon had heeft de detox van Lotte mij nog bewuster gemaakt. En is...
 • Annemieke on Lot’s detoxEen fijne reis was het afgelopen 3 weken met de detox van Lotte. Er is flink opgeruimd in mijn lijf...
 • Sarah on Lot’s detoxNa lang twijfelen heb ik toch de stap genomen om een detox in te gaan onder begeleiding van Lotte. Wauw....
 • Annemarie on Lot’s detoxIk ben erg blij dat ik de detox bij Lotte heb gedaan! Ik heb veel geleerd over lekkere en gezonde...