Voedingsadvies

Eten, je doet het elke dag.
 Misschien zelfs zonder er bij na te denken.
Als het goed is geeft eten geeft je vitaliteit, energie en levenskracht.

Maar het kan zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet door alle informatie over voeding. Wat je wel zou moeten eten en wat niet.
Je voeding veranderen gaat niet vanzelf en wat voor de één gezond is, hoeft voor de ander niet zo te zijn. Jij bent altijd het uitgangspunt. Samen kijken we naar wat voor jou past.

Als je lichamelijke klachten hebt, of ziek bent kan ik je helpen met een op maat gemaakt advies zodat je je zo optimaal mogelijk gaat voelen. Want wat je eet heeft invloed op hoe je je voelt en hoe je je voelt heeft invloed op wat je eet.
Voeding als medicijn.

Samen kijken we naar de oplossing die bij jou als persoon past. Die producten en bereidingswijzen die aansluiten bij je eigen mogelijkheden en wensen.
Ik kijk met je mee en bied maatwerk, want iedereen is uniek.

Je eten. Maak er iets lekkers van!

Klachten waar ik je mee kan helpen
In mijn praktijk ontvang ik mensen met uiteenlopende klachten.

▪ allergieën en intoleranties
▪ (chronische) vermoeidheid
▪ eczeem en andere huidklachten
▪ hart-en vaatziekten
▪ hoofdpijn en migraine
▪ hyperactiviteit
▪ hypoglycaemie
▪ kanker
▪ maag- en darmklachten
▪ obstipatie
▪ overgewicht en ondergewicht
▪ reumatische aandoeningen
▪ stress


Aanpassing van de voeding ondersteunt de genezing en geeft vermindering van klachten. Als je lichamelijke klachten hebt kan passende voeding die verminderen en tegelijkertijd kan voeding je weerstand verhogen. We kijken daarvoor samen naar de relatie van een klacht en het voedingspatroon.

Kosten
Eerste consult intake (ca. Anderhalf uur): € 100,00

Vervolgconsulten (een uur): € 70,00

Informatief consult (één consult met praktische inhoud): € 70,00

Schrijven uitgebreid voedingsplan: € 120,00

Ik ben aangesloten bij de VNVK de Vereniging van Natuurvoedingskundigen. Door de steeds verdergaande eisen van verzekeraars heb ik er voor gekozen om onafhankelijk en zelfstandig praktijk te voeren. Mijn consulten worden daarom niet meer vergoed. Mochten bovenstaande bedragen problemen opleveren, dan kunnen we overleggen hoe het wel mogelijk wordt voor jou.

De tarieven zijn inclusief 21% btw.

Een afspraak bij je thuis is mogelijk. Evenals een kennismakingsgesprek.

Bij afzegging van een consult tot 24 uur van te voren worden geen kosten in rekening gebracht. Wanneer binnen 24 uur wordt afgezegd breng ik de kosten in rekening.

3 comments to “Voedingsadvies”

You can leave a reply or Trackback this post.
 1. Veel dank Lotte voor de afgelopen consulten.
  Je biedt veel aandacht, bezieling, inzicht en kundigheid.
  Dit alles heeft mij weer veel stappen verder gebracht in gezondheid en ontwikkeling. Verder ben je gewoon een fijn mens.

  Veel geluk en plezier op je pad.

  Marcel Verheugd

 2. Ron Eijkelhof says: -#1

  Hoi Lotte,
  Na 3 weken Detox voel ik me beter dan ik me kan herinneren, dus sinds lange tijd. Ik vind je aanpak, de combinatie van etend vasten en het ondersteunen met inzichten, recepten en ideeën, geweldig. Eerder deed ik soortgelijke diëten, maar dan kreeg ik een A4-tje mee met wat ik moets laten en dan moest ik het zelf maar uitzoeken. Ik heb in de afgelopen 3 weken veel geleerd over voeding en erg genoten van je heerlijke recepten. Het smaakt naar meer en wil graag nog veel van je leren.

  Bedankt en veel succes.

  Ron Eijkelhof

 3. caroline de bruijn says: -#1

  ik ben de detox gaan doen bij Lotte omdat ik weer een gezond en stabiel eetpatroon terug wenste in mijn leven. Dit is gelukt, dankzij de betrokken begeleiding, de gesprekken en de snelle antwoorden op vragen die opkwamen tijdens de drie weken.
  het is bijzonder hoe nabij en betrokken Lotte is en ik kon vertrouwen op haar kennis, zeker omdat ook zij zelf met eetstoornis te maken heeft gehad net als ik
  en daarmee heeft ze een voor mij passend programma gemaakt wat me enorm geholpen heeft, ik voelde me gezien en gehoord en vakkundig begeleid.
  Zelden kom ik zo’n betrokkenheid tegen (in professionele begeleiding) als Lotte biedt tijdens deze drie weken.
  verder heerlijke recepten gekregen die me inspireren om nog meer te experimenteren..
  ik beveel haar van harte aan!
  in dankbaarheid, Caroline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Voor blog & recepten

 • Tammo on Lot’s detoxOndanks dat ik al een redelijk gezond eetpatroon had heeft de detox van Lotte mij nog bewuster gemaakt. En is...
 • Annemieke on Lot’s detoxEen fijne reis was het afgelopen 3 weken met de detox van Lotte. Er is flink opgeruimd in mijn lijf...
 • Sarah on Lot’s detoxNa lang twijfelen heb ik toch de stap genomen om een detox in te gaan onder begeleiding van Lotte. Wauw....
 • Annemarie on Lot’s detoxIk ben erg blij dat ik de detox bij Lotte heb gedaan! Ik heb veel geleerd over lekkere en gezonde...